Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du kärleken, älskling?

Du är här, tillbaka i tredagarslakan
fylld med sånger om det ljuva livet
och genom mina stängda ögonlock
kan jag se hur du fyller rummet med solsken




Fri vers av Nostalgi
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-04-18 00:24



Bookmark and Share


  kärleksbarn
känner igen denna, konstigt nog!
tycker den är väldigt fin, särskilt sista raden!
2007-04-18

    Jonas Blomberg
gillar känslan i den här, jag tycker det ska vara kort med mycket känsla
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgi