Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag irriteras bara i allmänhet av att vi kan springa in på onoff till exempel och tjacka en sony ps3 anläggning som människor dör över att göra varje dag, och inte ens fått sätta sitt namn på. Jag tycker att det borde finnas en namnlista på de som dog och


Världens Lag.

Det är ett buller
Min Älskade klon
Ett buller utan like
En väg utan dike
Med pappret slut
Och skogarna borta
Deporterar vi u-länder
Som har skosnörena för korta
Snubblar över trådar
Sladdar till en baslåda
som byggts av fattiga
till de rika 1 mil bort
lyssnandes på i-landslåtar




Fri vers av Bravorion
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-18 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion