Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... undrar varför man känner sig såhär ibland!?...


Nedstämd

Har sagt upp mig på jobbet
för mycket stress och för många projekt
orkar inte engagera mig längre
allt känns såååå tungt.

Ska bli skönt att vara långledig
hela sköna sommaren
innan nya jobbet börjar
till hösten.

Men... varför är jag så nedstämd
jag är faktiskt glad över att få sluta
ikväll vill jag bara gråta
men inte ens det går.

Känner mig tjock, ful och ledsen
ska bli skönt med bodypump imorgon
men helst av allt vill jag... faktiskt...
inte gå till jobbet mera

Jag vill sova, hämta kraft, skapa och njuta
av livet, musik, barn och barnbarn
jag vill det NU... jag vill bli glad igen
varför kan jag inte gråta... fast jag vill.






Övriga genrer av AjBi
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-04-18 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi