Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deklaration


Jag likväl som någon annan

Jag skriver med enorma pretentioner
Jag vill famna allt
De stora frågorna
Gud
Livet och Döden
Jag tar mig rätten,
Jag likväl som någon annan
Kanske tar jag mig vatten över huvudet, det är möjligt
Men det finns det andra också som gör
Och varför ska de få förhäva sig och inte jag?
Jag tänker tala allvar, avtäcka sanningar och skjuta stolpskott med friskt humör, varför inte?
Jag är också människa
Och det är som sådan jag skriver




Fri vers av Poetissan
Läst 562 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-19 15:51



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Yes! Keep going!
2007-05-08

  Havsjungfrun
Härligt!..=)
2007-04-22

  Execution Boy
utmärkt! du likväl som ngn annan!
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Poetissan