Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så kändes höstes


höst: så känns du

Ser inte längre
den väg jag valt att gå
Ser inte längre
vilket håll jag lutar åt

Jag måste vara stadens
sista gröna träd

Längtar inte längre
till nästa morgon
nästa dag

För vad vet jag
om när
mitt varma täcke ramlar av




Fri vers av Safari
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-19 22:08



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
måste hålla med, bildspråkets varma ordlek med en vardagsskildring och känslospektra över årstidsskifte är otroligt bra..

tack!
2007-04-21

    sunnanvind
Rader som berör...känns...Du använder ett härligt bildspråk! Kram!
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Safari
Safari