Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vårfest i april..


Kan det bli vi ?

Jag träffade Dig..

Jag pratade med Dig..

Jag dansade med Dig..

Nu vet Jag - Jag vill ha Dig!




Övriga genrer av Bebot
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-19 23:10



Bookmark and Share


  ettjag
pang på ! ;)
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Bebot
Bebot