Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp&Ned&In&Ut

Det som var det enda rätta blev väldigt fel
Det som var busigt enkelt blev en svårtknäckt nöt
Det som var självklaraste självklarheten blev omöjligt och ouppnåligt
Det som var fantastiskt underbart blev hemskt otrevligt
Det som var en dröm på rosa moln blev en kallsvettig mardröm
Det som var mina fötter blev mitt huvud

Den som var min vita riddare, vände mig ryggen och lämnade mig ensam i mörkret.




Övriga genrer av Bebot
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-18 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebot
Bebot