Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar de som kom på det här med cigaretter och annat skit! De borde sättas i fängelse. Fast de är nog redan döda. Förlåt mig...


Rökning dödar!!!!

Ungdomarna står och röker i skogen.
De tror att de är så coola såå...
Men sen börjar de få dålig hy och fula tänder.
De kanske till och med får någon hemsk sjukdom.
Är det fortfarnade coolt då?

Och tänk så mycket pengar man lägger ut på cigaretter på ett år.
Tänk vilka roliga saker man skulle kunna göra med de istället.
Eller man skulle kunna köpa något man önskar sig.
Men nej, de pengarna är ju borta.
De pengarna har man gjort av med på ett gift.

Jag vet att det väldigt svårt att sluta.
Men varför börjar man överhuvudtaget?
För att testa hur det är?
Grupptryck?
Varför?!

Jag tänker aldrig börja!
Aldrig testa!
ALDRIG!

Usch! Vem kom på ett sådant gift?
Som gör människor sjuka.
Som gör att människor får ont.
Det är ju fulkomligt hemskt!

Rökning dödar.
Nikotin dödar.
Det dödar.
Dödar!






Övriga genrer av _Jenny_
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-04-25 19:43



Bookmark and Share


    Digestivekex
Jag håller med dig totalt. Fast det kan nog vara ganska svårt att sluta. Men det är ju jättedumt i alla fall. Så sluta inte, låt bli att börja istället!
2007-04-30

    Olli_selm
skitbra Jennuuuu så rätt asså!!
ASBRA kraaaaam å puzz på dej :*
2007-04-25

  Shara
det finns det som kallas grupptryck, eller så kanske man bara vill testa. cigg innehåller medel som förhöjer humöret. om man är ledsen, blir man gladare. om man är stressad blir man lugnare. jag säger inte att det är bra att röka, utan jag anser att dom som vill göra det, att det är deras ensak. men det är ju helt enkelt bara min åsikt.
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

_Jenny_