Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag längtar tillbaka till den vackra vallmo-ängen. Åhhh den var så vacker! Frihet kan vara fler olika saker tycker jag. Jag känner mig väldigt fri vid våran stuga. Vid havet där. Där är det härligt.


Frihet

Jag går på en grusväg.
Långt bort från civilisationen.
Runt om mig är det ängar så långt ögat når.

Jag viker av från grusvägen
och börjar gå i det höga gräset.
Jag känner doften tusen olika blommor.
Som blandas till en enda underbar doft.

Solen är på väg ner bakom horisonten.
En vacker stor rödorange sol
som värmer mina bara ben där jag går.
Himlen är rosa, lila, röd, orange
och massor nyanser som färgar den
som en vacker färgpalett.

Jag börjar springa.
Vinden blåser genom mitt hår.
Jag springer bort från alla problem.
Jag lägger alla tankar åt sidan
och bara springer.

Jag slänger mig i gräset.
Där ligger jag kvar och tittar
på fjärilar och fåglar som flyger i luften.
Jag glömmer allt för en stund.
Det är frihet.





Övriga genrer av _Jenny_
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-05-02 19:19



Bookmark and Share


    SuperSara
Ah va man längtar. Hoppas jag kan göra så i sommar :) skööönt! Man drömmer sig bort, bra text!
2007-05-06

    Digestivekex
Japp. :):) Håller med Marielle.
2007-05-05

  Marielle
åh. vilken underbar dikt. : )
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

_Jenny_