Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara Du


Underbara Du
som finns vid min sida
som lyssnar
som kramar mig ömt

Underbara Du
som får mig att skratta
som låter mig gråta
som smeker min själ

Underbara Du
var fanns du hela mitt liv
men allt har sin tid
och nu är den vår

Underbara Du
jag finns alltid för dig
när du är ledsen
när du har det tungt

Underbara Du
tillsammans...
är vi...
starkare

Tack för att Du finns :-)




Övriga genrer av AjBi
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-04-21 13:50



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Vackert! härligt för dig att ha funnit denna underbara du.. det är inte alla förunnat!
2007-04-25

    Knasboll
jätte fin dikt!
*rörd*
lyllo dig som har hittat den du älskar!
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi