Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är!

Jag är gruset i ditt kaffe
Jag är ruset i din öl
Jag är dåren i fontänen
Jag är tåren i en pöl

Jag är larven i ditt liggsår
Jag är slarvern som gör fel
Jag är hickan i din strupe
Jag är brickan i ett spel

Jag är vargen i sagan
med taggen i tassen
Jag är myggan som jagas
av tanten i vassen

Jag är biet som tror
att det kan krossa fönstret
Jag är bögen som vet
att han kan bryta mönstret!




Fri vers av AstrakaN
Läst 520 gånger
Publicerad 2007-04-21 19:55



Bookmark and Share


  Axelandra
Underbar! Du läser den skitbra :)
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

AstrakaN
AstrakaN