Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om kärlek.


Ett slott

Ett slott du byggde
men inte av sten
Du byggde av kärlek
och hopp
och tro
Men jag kände mig instängd
jag ville ut
Fastän slottet inte
var byggt av sten
Kände jag mig instängd
Jag fick ingen ro
fastän jag inte var inlåst
högt uppe i ett torn
Utan enbart omgärdad av känslor
Känslor av kärlek
hopp och tro
Fast slottet rasade
och jag var fri
Fastän slottet inte var byggt av sten
Utan enbart av kärlek
hopp och tro
Men jag värderade friheten högre
Friheten att vara fri
Fri från allt och inget
Inget blev allt
Och allt blev inget




Fri vers av Andreas VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-04-21 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas VIP