Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnaskratt

De skrattar
och de ler
i gräset

Barfota

Och blommorna plockas
med deras ljuva händer

(Och ingen vet vad smärta är)

Det är barnaskratt som är lycka




Fri vers av Halloway
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-04-22 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halloway
Halloway