Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill...

jag vill inte ha asfalt
jag vill ha smutsiga grusvägar
uppväxta av smuts som vi är , småbarn av skräniga småstenar

jag kräks - mina inälvor växer i träd
de bor där lärkorna ger skri,
där änglarna dör.
mina tankar försvinner i avskrädet jag just lämnat efter mig
på vägen där jag bor
i småstenarnas bakgrund sjunger jag ut

min sång låter över åkrarnas äckliga grönska
dess vänlighet sköljer över mig, över oss
vi är själar i åkrarnas situation
vi ger inte upp
jag ger upp

jag slutar för slutet är inte något för mig
är inte mig
inte jag och inte du
jag är slutet och vägen dit




Fri vers av Leo
Läst 435 gånger
Publicerad 2004-02-03 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo
Leo

Senast publicerade
Utestängd
Jag vill...
lärkan
* Se alla