Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

Att veta att man ger trygghet ditt någon kan vara svår att förstå.

Att vet att någon älskar dej som en ros vill ha uppmärksamhet
att veta att vad som än händer vill du finnas där för att alltid ge trygghet.

För att du vill känna att du lever genom den personen

För att ni vet båda hur mycket ni älskar varandra

för att jag vill gråta pga av all den kärlek du ger mig

för att den är som en... något som aldrig kommer att försvinna

jag är så lugn när du är hos mig. jag vill ut och hjälpa andra.
Men jag kommer alltid att finns hos dej vart jag än är.

För jag älskar dej så otroligt mycket!

Kommer alltid att finnas vid din sida Martin!




Fri vers av LivetUtanDej
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-04-24 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LivetUtanDej