Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barn

Jag förundras över
hur du
lilla vackra barn
är kommen utav mig.

Det är för mig en gåta.




Fri vers av Vacant
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-25 21:21



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Fint.
2008-09-17

  prinscess VIP
ja våra barn är en vacker gåva
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Vacant
Vacant