Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... ibland bara stannar man upp...


Funderingar


Känner ett inre lugn
snart slutar jag på jobbet
börjar ett nytt i höst
funderar på framtiden

Strosar långsamt hemåt
kvällen är solig och skön
ser den skira grönskan
funderar på nuet

Gamla godingar på radion
minns våra fester och vänner
många försvann efter skilsmässan
funderar på dåtiden

Stannar upp och känner LIVET
- här och nu -
ler vid tanken på barn och barnbarn
ler vid tanken på dig - min kärlek

Men... vart tog åren vägen
varför går det så fort ännu
jag vill hinna med så mycket
innan allt tar slut

Jag vill åldras med dig
kan det gå på nåt sätt
du är 20 år yngre
det blir inte lätt

Men... vad gör det egentligen
jag ska leva här och nu
aldrig sörja det som varit
vara glad för det som blev

... och det som är
- här och nu -
med min älskade

VI LEVER - VI NJUTER - VI FINNS

:-) :-) :-) :-) :-)






Övriga genrer av AjBi
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-25 21:39



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Så fint uppfångande av de tankar som dyker upp när man stannar och lyssnar inåt.
2007-04-26

  Rosen VIP
Att stanna upp och känna efter lyckan, kärleken och livet i dig borde alla göra lite oftare än vad man formodligen gör i vardagen.
Du fångar känslorna fint i denna text.
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi