Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga älska utan villkor

Klätterställningen
minns åren
när man jämt lekte
vågade smutsa ner sig
vågade älska utan villkor
Är det förbjudet att vara barn?




Fri vers av Minna Nilsson
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-29 12:33



Bookmark and Share


  stella
Bra bra bra! Fråga klätterställningen, kul att du vet att den minns!
2007-04-30

    Nattviol
inom barnen växer obändigt trots
ifrågasättandet av galna vuxna
överlevnadsstrategier som vi
kan hämta upp ur våra egna
djup - det är skönt att trotsa!
klättra på du bara
skita ner dina kläder
och njut av livet!!!
2007-04-29

    mental istid
ja tyvärr...
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Minna Nilsson