Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla klämtar vinden

Långt sträcker sig fjärden,
tunna vårflak glittrar
i ett hav av harmoni,

smekande lätt
som vore de på väg 

stilla klämtar vinden,
en bris som sakta
krusar vattnet, 

gör vågor
som vore de på väg 

du bleka genomskinlighet
på himlens ränder
gör vårlig vind

så varm och god,
                som vore den på väg 


                                            mot sommaren




Fri vers av Anna Lundgren
Läst 772 gånger
Publicerad 2007-04-28 22:28



Bookmark and Share


  Lutien Selae
Mycket bra! Den kändes nästan... lätt. Lite som ett moln faktiskt;) Tyckte om den känslan!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Lundgren