Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärleken blir till synd.. ålder är bara en siffra! Man kan älska varandra trots att åldersskillnaden är stor..


Varför får jag inte älska dig?



Vi står mittemot varandra, mina händer mot dina
Vi ser i varandras ögon
Jag ser längtan och förtvivlan i dina

Du står precis framför mig.
Men ändå så långt borta

Vi trånar efter varandra fast en glasvägg
ligger kall mellan våra händer

Jag tittar på stenen i min hand. Ska jag? Vågar jag?
Du är allt jag vill ha.
Din kärlek är allt jag begär.

Krossar jag glaset förlorar jag allt annat.
Vår kärlek är oändlig, så vacker, varför är den förbjuden?

Vågar jag?




Fri vers av Tussilago
Läst 537 gånger
Publicerad 2005-03-04 16:52



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
detta örbjag i textren
2008-04-02

  swimsus@gmail.com
släng stenen! *
2005-06-07

  RebeckaNilsson
Jag känner verkligen igen mig i denna. En fantastisk text! tycker om den!
2005-04-10

  Hanna k.
Mycket berörande och vacker text verkligen ...
2005-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Tussilago