Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slumpen dumpen

rocktjejer mongopongofejor
leta efter saltapinnar Greta
varför är högklackar heta

mycket bra, hej. eller... nej
Rödtoppar och kinesstroppar
Oh herregud plattmuffar!




Fri vers av Raimond
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-04-29 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raimond