Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu jävlar är det random

Lululu jag har lite äpplen
Oh herregud
Varför vill en kk ha massa blåmärken
XML är inget man leker med
Mest får jag bara skärsår på kuken
Lululu du har lite med
Eller jo det var inte svårt
Nu ska det komma in stora generaler i städerna!
Låt oss göra lite äpplemos
Vad i helvete sker när man sover egentligen
och ta av oss kläderna lulululu









Fri vers av Raimond
Läst 492 gånger
Publicerad 2007-06-26 12:35



Bookmark and Share


    Kasi
Det här är nog det starkaste du någonsin skrivit. Djupet är lysande och det underförstådda är fantastiskt. Du måste vara en lycklig människa, det förstår man efter att ha läst dina dikter
2007-07-05

    Kasi
Vad i helvete tänkte du på Raimond?
Var inte så satans SP-inspirerad.
Blåmärken är bra märken i Asien
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Raimond