Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket jävla liv

Härom natten söp jag med Frans Kafka
Han sörplade i sig all min sprit
Han sa han gillade mina texter
Och att min älskade var fin

När jag vaknar framåt gryningen
Är ingen av dem kvar
Utanför skriker världen att det blir en underbar dag

Vilket jävla liv




Bunden vers (Sonett) av Raimond
Läst 516 gånger
Publicerad 2007-04-29 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raimond