Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör som du

Jag skrattar när du skrattar
Jag gråter när du gråter
Jag gör som du...

...även om du blir ett spöke som ropar bu!




Fri vers av Ellin
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-04-29 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin