Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bäst så...

Va dig själv,
det är bäst så.
Va dig själv,
försök inte hitta på.

Om du ljuger mycket
så kanske ingen
tror dig den gång
när du talar sanning.

Så det är bäst att vara sig själv.

Hitta inte på massa saker,
och skryt inte om dig själv.

Va som du egentligen é.

Det är bäst så...




Fri vers av Ellin
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-29 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin