Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten av mitt hjärta

Öl i äpplejuicen
Nötter i magen
Kåren suger av mig

Bakfylla och trist webcam show
Stormrunk med skidglasögon på
Titta inte ner...

En Hamnhora i cpskola
Pullis knullis

Det är någon som vill prata med dig
Klick

Ett sånt jävla spatt




Fri vers av Raimond
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-04-30 00:00



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
det här var kul om man ska vara elak
annars är den sorglig och ångesfylld

öl med äpplejuice måste vara äckligt?
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Raimond