Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stenborg

i ett land fyllt av smärta och sorg
där längst in har jag byggt min borg
värme, hopp och kärlek
är för mig helt främande ting

ty mitt helvete tar aldrig slut
det bara fortsätter run i kring
inte ens din värme kan hela mig nu
även om mitt enda ljus det är du




Fri vers av Aara
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-03-04 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aara
Aara