Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ensam så att det ilar i käkarna.

Så att tårarna kommer.

Så att hjärtat skriker VANMAKT!!!!!

Knuten är så hårt knuten runt halsen

huden börjar spricka.




Fri vers av Kristinnaimi
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-30 23:43



Bookmark and Share


  träsnidaren
Du är inte ensam
om att vara ensam

Din text berör mig starkt.
Mycket vackert fångat.
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Kristinnaimi
Kristinnaimi