Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första maj tvåtusensju


rädda mig

rädda mig
från lögnen

sanningen




Fri vers av som
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-05-01 01:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snygg och ren, bra!
2007-05-15

    ej medlem längre
Den här är klockren poesi!!
Applåd!
2007-05-08

  © anakreon VIP
Hela budskapet i fem mycket väl valda ord!
Så självklart, så effektivt - och så svårt!
Applåd!
Carl-Erik
2007-05-01

  utstött
wow snacka om att jag gillade den!
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

som