Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som händer på Valborg

Fjoritsar på stan
De spyr och äcklar sig
Jag såg Sandra
Det är en jävla fjortis
Jag vill knulla med henne

Sandra är neger
Jag är vit
Hon är den snyggaste jag sett
Var ute med en jugge
Sandra är nog från Indien

Hon hade svart vackert hår
Jag ser ut som fan
Mc Donalds var stängt
Vad fan ska man då ta sig till
Gå hem och drick te och knulla med dig!




Fri vers av Raimond
Läst 1261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-01 02:21



Bookmark and Share


    KalleLager
Det sjuka är ju att du är bra.
2007-05-01

    pladask
jag vet inte om jag ska älska eller hata ärligheten i detta. jag tror jag lämnar det öppet.
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Raimond