Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Argh himlars också

Sprit i lungorna
Spyor på toagolvet
Snorklumpar i halsen
60 kronor!!!
Det var det värt
Du hade så snygga tuttar

Om en tjej blir våt i trosorna när man tar på hennes bröst
har hon då vatten i lungorna?
Hon förstår fan ingenting
Börjar bli halt igen, hahaha harrrrrr

Förbannade smygkåta hypothalamus
Du är min ärkefiende och dödsfälla
Bakfyllor suger getkuk




Fri vers av Raimond
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-05-01 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raimond