Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längst ut på udden


längst ut på udden

bland snår och vassa klippor;

ett slocknat fyrtorn




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-01 17:02



Bookmark and Share


  Lany
GPS-döden sprider sig över land och hav. Saknar ofta ett ljus i natten. Orden tar en annan väg.
2007-05-22

    Rimsmeden
En djup haiku med mångfacetterad botten.
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP