Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönster


Som skuggor

rör sig
mörkret

i

dagens
gestalter


Komna ur
sitt eget
perspektiv

Sökande

sin egen
form


Vilket

är mitt

mönsters
ursprung?





Övriga genrer av Marit Ala
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-05-01 18:36



Bookmark and Share


  Blodros
...dina ord får mig att falla in i mig själv
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Marit Ala
Marit Ala