Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att se

Norrskenet berättar om tiden
bortom
tiden

Innan alla orden blivit sagda

och

återvändandet
ännu inte varit



Norrskenet bidar sin tid



Tiden då seendet blivit för alla
att
se

den nya tiden an
såsom det en gång varit tänkt



I förbjuden tid

norrskenet burit
sin
visdom

I förbjuden tid

norrskenet vilat
i all
sin
glans




Övriga genrer av Marit Ala
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 17:53



Bookmark and Share


  Albert
intressant dikt
\"förbjuden tid\" är spännande uttryck
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Marit Ala
Marit Ala