Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folk är som solen ibland och betyder mkt för en


Du är som Solen

Du är som solen som lyser upp världen,
Så lyser du upp mitt liv, dina ögon är
vackrare än alla stjärnor på himmelen tillsammans,
Ditt hår är lika fint som molnen i det blå.
Jag blir alldeles varm inombords av att se dig
Och höra din röst.
Jag finns här gumman om du behöver tröst,
Då kan du vila i min varma famn så löser vi allt tillsammans.
Du och Jag, Jag och Du




Fri vers av Stjerna
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-05-02 15:46



Bookmark and Share


  jOhannanas_
vad söt o fin..
2007-05-02

  stella
Även en stjärna behöver lite sol...En gullig trivialitet den här.))
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Stjerna
Stjerna