Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARG!

Idag är jag ARG! ARG ARG ARG!
Vill kasta saker, vill döda.
Vill skära, jag vill så någon blöda.
Skadeglädje...
FAN FAN FAN.
Tänker inte, orkar inte.
Dumma dig,
dumma mig.




Övriga genrer av Grönögd
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-03 20:07



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
oj är du så arg ska vi ta och brottas?
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Grönögd