Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsfarliga känslor

Vad är det för fel man gör
när känslor inom en ett slags krig för
och det känns som att man bara fler och fler sår skör
tills man slutligen inombords dör

/Pedro




Fri vers av Dreamster
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-05-03 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamster