Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra nätter

Letar fram jackan och tar på de där löjligt dyra skorna.
går ut och känner kylan mot kinderna.

Tar upp en sten, inte vilken som helst utan exakt den där.
Kastar den på rutan, inte för hårt den här gången heller.

Du kommer ner.
Våra blickar möts och vi börjar sakta gå.

Ord och skratt
Ingen förutom vi vet.

Genom natten, flera mil.
En ny dag börjar gry.



Störde jag?




Fri vers av KLANG
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-05-04 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG