Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 212 Det yttre skenet







Jag skalar av mig
det yttre skenet
vilket bedrar mig

Då jag speglar mig
i dig
i människorna






Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-05-04 20:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
DS står för 'DiktSamling' och så numret på texten, för var den står att läsa i boken. DB står för 'DiktBok' och även där har texterna namn här, men bara en siffra i boken.
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP