Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försökte beskriva hur jag kände mig efter att min pappa tog självmord . Texten är även upplagd på ungapoeter.se


Förlåten

Du trodde det var okej ,
att lämna mig.
Men så var det inte .
Att leva varje dag utan dig,
är som en ängel utan vingar.
Hur ska jag överleva, tänkte jag.
För varje steg jag tar,
varje andetag,
känns det inte rätt,
att vara så arg på dig,
du är förlåten ,
även om du gjorde fel ,
som hoppade den där dagen .




Fri vers av FlummFreak
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-05-05 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FlummFreak

Senast publicerade
Grannarna
Förlåten
* Se alla