Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 216 All världen kring







Jag skulle vilja sjynga
en sång om all dynga
som ses kan
all världen kring
för pengar eller ingenting




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-05-05 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP