Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriva?....

Jag kanske skulle börja skriva igen... Men jag vet inte om jag orkar..
Men de kanske skulle vara bra?..
Jag vill ju skriva.. Men de blir så jobbit att veta vad jag ska skriva ibland så jag struntar helt enkelt i det.. Men de kanske e då jag borde skriva som mäst?...




Fri vers av jenn
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-05-05 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jenn
jenn