Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


På färgglad asfalt

 

på färgglad asfalt

barn drömmer om framtiden;

tecknar fallskärmar




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 506 gånger
Publicerad 2007-05-06 17:38



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Lekande lätt utkristalliseras dina ord.

Vid närmare eftertanke, såg jag lite humor i texten;
Barn som leker, färgerna och sedan fallskärmar.
För mig, snart vuxna och tecknar fallskärmsavtal.
Det beror på hur man ser det och vem som vill se vad...
2007-08-05

  Jer
Lekfullt.
2007-05-07

  Gunwale VIP
Ja, att ha första raden som \"titel\" är nog det enda raka...!! Och den här haikun var helt underbar!
2007-05-07

  Paulina LH VIP
Mina haikus och senryus har aldrig titlar, utan får första raden som \"titel\" för att jag ska kunna skilja dem åt.
2007-05-06

  Markattan
En fyndig senryu i tiden.
2007-05-06

  Daniel_78 VIP
lite tråkig rubrik på bra senryu.
lite för lik innehållet.
2007-05-06

    BetweenTheLines
snyggt samhällsfyndigt!

nice skrivet!
2007-05-06

    Bodil Sandberg
Kuligt asfalterat det här!!!!
2007-05-06

    Rimsmeden
Smårolig treradig, helt i tidens anda!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP