Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kille johan


KAN DU?

Kan du gå här bredvid mig
kan du stå där bakom mig
kan du ta mig när jag faller
kan du gå framför mig
när jag inte ser för jag är
förblinad av tårar
kan du leda mig när livet känns mörkt
kan du stanna hos mig när livet är tungt
jag bara undrar
för mitt liv är ensamt & tungt
Och jag ser inte för alla tårar
jag faller nu
tar du emot mig då...




Fri vers av verra
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-05-06 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

verra
verra