Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återseende, allseende du

en emotionell urladdning
i en förlorad kärlek
vemodets saknad
och själens frågor
fick svar igår

(mina ord smekte din själ
och dina ögon stannade kvar i mitt minne)

för det som varit
för det som komma skall
är fläckar på skjortan
inget vi minns




Fri vers av syster trasdocka
Läst 179 gånger
Publicerad 2007-05-06 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syster trasdocka