Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen har dött av en komentar.. (vad jag vet iaf)


en vacker död stad

Vandrar över folktom gata
en söndagsmorgon i maj,

speglar mig i glassplitter.
Spår av en flyende lördagsnatt.

Krossat glas, blodig betong
en söndersparkad moped.

ännu ett försök att dränka ångesten,
gick överstyr.

Tristess står skrivet med blod.

vandrar sakta bort från
en vacker död stad




Fri vers av mental istid
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-05-06 22:30



Bookmark and Share


    leave
jag gillar denna. väldigt mycket.
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

mental istid