Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


snart slut

jag har haft lite ostadigt sällskap den senaste tiden
jag har umgåtts med självmordstankar och ångest
kuvad under stress
stålramar längs ryggmärgen som kyler och binder mig
till marken




Fri vers av BaraOrd
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-07 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd