Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidigare inlagd i dagboken, nu utlyft för mer möjlighet att bli läst


kort bäst före datum









...jag söker läsa dig då och då,
men ibland
är det som att gå på galleri och betrakta utbudet
på vårsalongen...

...när jag är där delas mina åsikter
mellan beundran och avsky,
redan nästa dag lovar jag att ta med en vän,
åter igen dagen därpå
har jag glömt att jag ens var där...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-05-07 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP