Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 219 Spegel, spegel på vägen där







Jag står på gatan
ser en buss köra förbi

I ett av bussens fönster
ser jag mig själv
vara en av dess passagerare

Jag sitter där i bussen
ser ut genom bussens fönster

Ser mig själv stå
se bussen fara förbi





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-05-08 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP