Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnat till min förlorade kärlek Panthea


Din Kärlek...

I dina ögon ser ja kärlek skina, I dina händer känner ja kärlek flöda
Du älskar utan gränser, kravlöst så de glänser
Din kärlek får mig att skämmas ,låt den i mig blomstras och kännas
Alldrig förr har någon älskat som dig, låt mig älska som ingen annan älskat dig
Ta mig till ditt hjärtas tempel, markera mitt hjärta med dess stämpel




Fri vers av vana.vishnu
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-05-09 10:58



Bookmark and Share


  DanSan
*************************

En underbar dikt om den ovil-
korslösa kärleken som bryter
mörker och tillför ljus.
Där elementen samverkar i
total gränslös gemenskap!

Mycket vackert och så sant
när man älskar fullt ut!

*BOKMÄRKE och APPLÅD*

************************
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

vana.vishnu
vana.vishnu

Senast publicerade
Din Kärlek...
* Se alla